?

Log in

No account? Create an account
 
 
22 joulukuu 2016 @ 13:27
Huugolle jälkikasvua?  
Näinhän tässä saattaa käydä. Huugon tapailema neitikoira on käynyt ultrassa ja kuulemma isohko pentue sielä masussa nälyi! :o Jännittävää! Kiinnostuneiden kannattaa ottaa seurantaan kasvattajan Doxettes sivu. Olen tulevan emän Sirkun tavannut ja vaikuttaisi todella tasapainoiselta koiraneidiltä!

Koska Hugen nettisivut ovat mitä ilmeisemmin nurin (asia on selvityksen alla), niin täytynee laittaa muutama promokuva ja -kommentti tulevasta isästä:
 photo talvi1303_zpse7a111a0.jpg
Kooikerhondje Huugo photo agivoitto.jpg
 photo IMG_0925_pieni.jpg


Huugo on edelleen seitsemän vuoden iässä varsin vilkas tapaus, innolla toimintaan koska vaan. Ikä on tuonut kyllä selvästi järkeä päähän ja semmoinen ylimääräinen koheltaminen on jäänyt pois. Huugon kanssa on helppo mennä ja tulla, uusiin tilanteisiin se suhtautuu rennon kiinnostuneesti. Kovin on ihmissosiaalinen, tulee lastenkin kanssa toimeen vaikkei omassa laumassa sellaisia olekaan ja tykkää tehdä uusia tuttavuuksia. Koirien kanssa on vähän niin ja näin, edelleen provosoituu helposti mutta osaa olla nykyään välittämättä useimmista kuumakalleista, ja kun sopiva kaveri osuu kohdalle niin leikkii mielellään. Herkkä koirapoika. Ahne kuin mikä. Paljon karvaa :P
Erittäin hyvä harrastuskaveri, ei päästä liian helpolla ;) Helposti innostuva ja palkittava tapaus, ja laji kuin laji kelpaa. Näyttöä on niin agilitystä, tokosta, mejästä ja rallytokosta. Käytiin me näyttelyissäkin muotovalion arvo hakemassa.

Kysymyksiä? Heitä kommenttia tai sähköpostia!
Tags: