?

Log in

No account? Create an account
 
 
28 joulukuu 2015 @ 13:02
Joulu 2015  
Mukavaa joulunaikaa ja vuodenvaihdetta kaikille!

 photo 2015-12-24_jouluhuugo.jpg

Aloitettiin joululomat piipahtamalla siskon ja pikkulikkojen luona. Vanhempi 2 v ja nuorempi about 8 kk olivat molemmat kovin innostuneita Huugon vierailusta. Huugo tykkäsi päivystää ruokapöydän vierellä ja innostuipa se vanhemman kanssa leikkimäänkin. Pitää olla tyytyväinen että Huugotus on noin luontevasti lasten kanssa, vaikka ei juurikaan ole niihin tottunut!

Siirryttiin joulunviettoon Tampereelle. Nähtiin aatonaattona lenkillä sammakko.
 photo 2015-12-23_joulusammakko.jpg
Ja minä kun kuvittelin että mokomat harrastaisi jotain talvihorrosta..! Kertoo ehkä säätilastia jotain. Aattona aloi jo onneksi viiletä ja nyt on ollut jo muutama komea pakkaspäivä, vaan ei vieläkään lunta. Pakkanenkin jo helpottaa kun ei tarvitse pyykätä koiraa joka lenkin jälkeen.

Huugo oli ollut kilttinä ja kuusen alta löytyi myös Huugolle paketti, jossa oli jos jonkinlaista herkkua. Muuten Huugo avusti muiden pakettien repimisessä.
Tehtiin eilen melkein 10 km lenkki ja toissapäivänä oltiin Kaisan sekä Ellan ja Iitan kanssa agsailemassa TAMSKin hallilla. Huugo teki vähän hyppytekniikkaa ja Kaisan suunnittelemaa rataa. Treenien jälkeen Huugo pääsi juoksentelemaan Iitan kanssa, näillä kahdella on jotenkin niin samanlainen ajatusmaailma että synkkaavat aika hyvin. Sen kummemmin ei ole aktiviteetteja ollut. Huomenna lähdetään Helsingissä käymään ja voipi olla että eksytään agitreeneihin illasta. Uusi vuosi on jälleen tarkoitus viettää Lammilla raketteja karussa.

 photo 2015-12-24_palapeli.jpg
Uunivahdin lisäksi Huugo on ehtinyt toimia palapeliavustajana