?

Log in

No account? Create an account
 
 
29 marraskuu 2015 @ 13:10
Pimeitä päiviä  
Lunta täällä kovasti odotellaan. Mitään sen kummempaa ei marraskuun aikana olla puuhattu, normaaleja treenejä vain. Mätsärissä käytiin Purinalla, josta ei kuitenkaan tällä kertaa muuta netottu kuin lämmin kädenpuristus (joka sinänsä oli jo jotain kylmässä hallissa tuntien seisoskelun jälkeen). Tehtiin pieniä tokojuttuja tyhjenneessä kehässä ja hyvin teki kyllä, saatiimpa muutama kehukin sivullisilta. Suvi ja Rio-riiviö olivat seurana oman kehänsä ajan.

 photo 2015-11-21_huugo.jpg

Treeneistä ei nyt mitään erityistä raportoitavaa, ihan samalla kaavalla mennään kuin ennenkin. Tokoon ollaan saatu paljon kaikkea uutta ajateltavaa vaikka aika monta vuotta ollaankin tokoa tahkottu. Olen nyt napsutellut Huugolle nenäkosketusta vasempaan käteen, josta olisi tarkoitus tulla pieni ja huomaamaton kiva temppu esim. tokon siirtymiin. Huugohan suorastaan rakastaa tehdä kaikkea minkä on naksuttimen avulla oppinut.

Agsa-puolellakaan ei mitään ihmeitä. Viikkotreeneissä on ollut tosi eksoottisia keppikulmia ja pääasiassa ollaan niistä selvitty ihan kunnialla. Huugon vinkupallo-osasto on ehtymässä ja kaupoista niitä alkaa olla vaikea löytää, joten palkkadilemma on pian edesssä. Onneksi ne pallot kyllä pääasiassa kelpaa ilman vinkuakin :P Hyppytekniikkaa ollaan tehty ahkerasti ja vaikka niiiin paljon olis treenattavaa niin kyllä me edistytäänkin aina pikku huugonaskel kerrallaan.

Nyt kun meidän hallin varaussysteemikin on siirtynyt 2000-luvulle ja saatiin sähköinen kalenteri käyttöön, hankin itselleni sarjakortin joten voidaan käydä omin päin treenaamassa. Nyt se on ollutkin tarpeen kun ulkona on niin pimeetä ja kuraista ettei arkisin oikein viittti kentillä käydä treenaamassa.

Tänään on nähty pala pilvetöntä taivasta!

 photo 2015-11-29_mataoja.jpg